Yönetim Kurulu

Seher Derneği, kuruluşundan bu yana İslam öğretilerinin yaygınlaştırılmasında ve Müslümanlar için güçlü ve destekleyici bir toplum oluşturulmasında hayati bir rol oynamıştır. Yönetim Kurulu’nun özverisi ve sıkı çalışması, organizasyonun başarısında ve büyümesinde etkili olmuştur ve katkılarından dolayı minnettarız. Seher Derneği’ne dahil olmak istiyorsanız, daha fazla bilgi için lütfen bizimle iletişime geçin.

Yönetim Kurulu

Seher Derneği, İslam'ın öğretilerini yaymak ve Müslümanlar için destekleyici bir topluluk sağlamak amacıyla kurulmuş, kâr amacı gütmeyen bir İslami kuruluştur. Dernek, kuruluşun sorunsuz işleyişini ve büyümesini sağlamak için çalışan kendini işine adamış kişilerden oluşan bir Yönetim Kurulu tarafından yönetilir. Seher Derneği Yönetim Kurulu, derneğin yönü ve faaliyetleri hakkında önemli kararlar almaktan sorumludur. Kurul, belirli bir süre için görev yapan ve dernek üyelerinin çıkarlarını temsil etmekten sorumlu seçilmiş üyelerden oluşur. Seher Derneği Yönetim Kurulu'nun mevcut üyeleri şunlardır:

Yönetim Başkanı

Başkan Yardımcısı

Genel Sekreter Yardımcısı

Muhasip

Basın Müdürü

:  Yönetim Kurulu Başkanı

Yönetim kurulunun her üyesi, masaya benzersiz bir dizi beceri ve deneyim getirir ve derneğin ve üyelerinin yararına olan bilinçli kararlar almak için birlikte çalışır. Seher Derneği, her kökenden Müslüman için sıcak ve kapsayıcı bir topluluk olmaya kararlıdır. Kurul, derneğin programlarının ve faaliyetlerinin bu taahhüdü yansıtmasını ve toplumun ihtiyaç ve çıkarlarını karşılayacak şekilde tasarlanmasını sağlamak için çok çalışıyor. Seher Derneği, kuruluşundan bu yana İslam öğretilerinin yaygınlaştırılmasında ve Müslümanlar için güçlü ve destekleyici bir toplum oluşturulmasında hayati bir rol oynamıştır. Yönetim Kurulu'nun özverisi ve sıkı çalışması, organizasyonun başarısında ve büyümesinde etkili olmuştur ve katkılarından dolayı minnettarız.