Faaliyetler

KURBAN BAĞIŞI

Seher Derneği olarak uzun yıllardır yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmayı görev edindik. 2022 yılında da ihtiyaç sahiplerine sadece bağış değil, yurt dışı büyükbaş ve küçükbaş kurbanlıklarını da ulaştırarak bu önemli çalışmaya devam edeceğiz. Engin tecrübemizle, Bağışlarınızın gerçekten ihtiyacı olanlara yardım etmek için iyi bir şekilde kullanılacağına güvenebilirsiniz.

KALICI ESERLER

Seher Derneği, yaşam kalitesini yükseltmek için zor şartlarla karşı karşıya olan ülkelerde su kuyusu, konut, yetimhane, cami gibi kalıcı eserler inşa ediyor. Seher Derneği’ne bağış yaparak, adınızı taşıyan ve başkalarının hayatında fark yaratan bir eserin oluşmasına katkıda bulunarak sevinçler, özlemlere, hasretlere ve muhtaç kimselerin mutlu dualarına ortak olabilirsiniz.

GENEL BAĞIŞLAR

Seher Derneği, ihtiyaç sahibi insanlara yardım etmeye kendini adamıştır. Savaş, doğal afet veya diğer krizlerden etkilenenlere destek olmak, eğitim ve gıdaya erişimlerini sağlamak, eğitim gören talebelere destek için çalışıyoruz. Tüm insanların temel hak ve özgürlüklerinin korunması gerektiğine inanıyor, tüm bireyleri onurlu ve insanca bir yaşam düzeyine ulaştırmak için çalışıyoruz.

ZEKAT VE FİTRE

Seher Derneği, vekaleten yapılan sadaka, zekât, fitre, fidye, sadaka gibi bağışları minnetle kabul ederek katkılarınız ile hem yurt içinde hem de yurt dışında ihtiyaç sahibi binlerce aileye destek olmamızı ve yüzlerce ilim talebesinin ihtiyaçlarını karşılamamızı sağlıyor. Cömertliğiniz sayesinde, mücadele edenlerin hayatlarında gerçek bir fark oluşturabilirsiniz.

KÜLLİYE PROJELERİ

Seher Derneği, ihtiyacı olanlara eğitim, barınak ve sağlık hizmeti sağlamayı amaçlayan büyük projeler üzerinde çalışıyor. İnşa edilmekte olan külliye, topluma uzun vadeli faydalar sağlayacak önemli ihtiyaçların karşılanmasına yardımcı olacaktır. Seher Derneği, hizmet verdiğimiz kişilerin yaşamları üzerinde kalıcı bir etkisi olan kalıcı eserler yaratmaya kendini adamıştır.

GIDA VE ERZAK BAĞIŞI

Gıda paketleri, açlık, susuzluk ve yoksullukla karşı karşıya olan yurtiçi ve yurtdışı ilim talebeleri başta olmak üzere, aile ve ilmi eğitim görenler için değerli bir bağış biçimidir. Bu bağışlar gıdaya ulaşmakta zorlanan insanların temel ihtiyaçlarının karşılanmasını sağlıyor. Seher Derneği, hayırsever bağışları ile ihtiyacı olanlara gıda paketi bağışı sağlamaktadır.