Sıkça Sorulan Sorular (S.S.S)

Seher Derneği hakkında merak edilen başlıca konuları sizler için cevapladık. Diğer merak ettikleriniz için iletişim bölümünü kullanabilirsiniz.

Seher Derneği, üyelerine ve daha geniş bir topluluğa eğitim ve kültür programları ve etkinlikleri sunmaya odaklanan İslami bir sosyal kuruluştur. Amacı, çeşitli faaliyetler ve girişimler yoluyla İslami değerlerin ve geleneklerin anlaşılmasını ve takdir edilmesini teşvik etmektir.

Seher Derneği, ilmi sohbetler, talebe yetiştirme, fıkhi ve islami ilimler başta olmak üzere sohbet, ilmi kelam konuşmaları, haftalık sohbet programları, emri bil maruf ve Kırıkkale beldesi içerisinde ki birçok noktada ilmi konferanslara dahil olmaktadır.

Seher Derneği tarafından düzenlenen etkinlik ve etkinliklerden haberdar olmanın birkaç yolu vardır. Bunun bir yolu Seher Dernek Bildirim Sistemi’ne üye olmak ve telefon numaranız veya e-posta adresiniz gibi iletişim bilgilerinizi bırakmaktır. Bu, Seher Derneği’nin size yaklaşan etkinlik ve faaliyetler hakkında SMS, e-posta veya diğer yöntemlerle bildirim göndermesini sağlayacaktır. Seher Derneği’ni Facebook, Twitter gibi sosyal medya platformlarından da takip ederek güncel haber ve etkinliklerden haberdar olabilirsiniz.

Seher Derneği üyeleri ve destekçilerinden gelen bağışlarla finanse edilmektedir. Dernek, çevrimiçi bağış toplamak için izin almıştır ve tüm bağışlar, derneğin faaliyetlerini ve girişimlerini desteklemek için kullanılmaktadır. Seher Derneği, şeffaflığı sağlamak için mali işlemleri ve bağışların kullanımı hakkında kamuoyuna bilgi verir. Seher Derneği’ne 0252 000 0000 numaralı telefondan ulaşarak derneğin giderleri hakkında bilgi talep edebilirsiniz.

istanbul-gaziosmanpasa-barbaros-hayrettin-pasa-medresesi-siniflar-5-hgevorgtr