Mesaj Bülteni

Mesaj Sistemine

Kayıt

Mesaj sistemine kaydolarak; aylık, haftalık ya da hafta içi düzenlenen etkinlikler, sohbetler, programlar ya da diğer faaliyetler hakkında Whatsapp üzerinden mesaj alma imkanına sahip olabilirsiniz. Üstelik kaydolan kişilerin daha sonrasında çıkma işlemini yapması da oldukça kolaydır.

Seher Derneği tarafınca yapılacak olan bilgilendirme sistemince toplanan tüm veriler KVKK güvencesi ile korunmaktadır. Herhangi bir ikinci ya da üçüncü bölüm dağıtıma asla ve katiyen sunulmayacaktır.

Kayıt formu üzerinde gerçekleştirilen” Cinsiyet Seçimi” işlemine göre Bayanlara bayan hocalar, Erkeklere erkek hocalar şeklinde dağılım olacaktır. Herhangi gayri resmi, ehli sünnet dışı ve akaide ters bir durum söz konusu olmayacaktır.

Seher Derneği tarafından geliştirilen Whatsapp Bildirim Sistemi, derneğin etkinlik ve sohbetlerinden haberdar olmak isteyenler için değerli bir kaynaktır. Seher Derneği takipçileri, Bildirim Sistemi’ne kaydolarak, hoca efendiler ve hoca hanımlar tarafınca yaklaşan sohbetler, dersler ve programlar hakkında Whatsapp üzerinden bildirim alabilirler.

Bu sistem, bireylerin Seher Derneği’nin düzenlediği etkinlik ve etkinliklerden haberdar olmalarını kolaylaştırır. Üye arkadaşlarınızla bir sohbete katılmak, bir hoca tarafından verilen bir derse katılmak veya sadece derneğin faaliyetlerini takip etmekle ilgileniyorsanız, Whatsapp Bildirim Sistemi size yardımcı olur.

Genel olarak, Whatsapp Bildirim Sistemi, bireylerin Seher Derneği’ne bağlı kalması ve faaliyetlerine katılması için uygun ve etkili bir yoldur. Sisteme kayıt olarak derneğin etkinlik ve aktivitelerinden kolayca haberdar olabilir, ilgili olabilirsiniz. İster uzun süredir üye olun ister derneğe yeni olun, Bildirim Sistemi güncel kalmak ve dahil olmak için mükemmel bir kaynaktır.

Yapılan işlemleri kişinin kendi rızası üzeri yapıldığı onay verilecek beyanı geçerli kılınmıştır. Burada ki bilgileri talebiniz üzerine kaldırma isteğinde bulunmak için bir aşağıda ki formu kullanabilirsiniz.

Mesaj Sistemi

Kayıt Bölümü

Mesaj Sisteminden

Çıkış

Seher Derneği tarafınca mesaj almak istemeyen kişi, kurum ya da taraflar dilediği takdirde hızlıca “Mesaj Sistemi Çıkış Bölümü” kullanılarak çıkış yapabilmektedirler. Ortalama olarak çıkıl işlemi 1 gün civarınadadır.

Mesaj Sistemi

Çıkış Bölümü

Silme işlemi bir başkı tarafından yapılması durumunda, sisteme kaydolan IP adresi üzerinden suç duyurusunda bulunulanacaktır.