Online Bağış

Online Bağış

Kurban Bağışı

İlim talebeleri, mazlum aileler ve ihtiyaç sahibi kişilerin ete kavuşabilmesi için sizlerde kurban bağışına ortak olabilirsiniz.

This is a secure SSL encrypted payment.

<strong>Notice:</strong> Credit Card fields are disabled. Please connect and configure your Stripe account to accept donations.

Kalıcı Eserler

İlim, Amel ve İhlas üçlüsünde Sadaka-i Cariye ile amellerinizi katlamak, sevinç ve mutluluk dualarına ortak olabilirsiniz.

Genel Bağış

Sadakalarınız ile İslami İlimler eğitimi gören talebeler başta olmak üzere hizmetlerin yayılmasına vesile olabilirsiniz.

Gıda Bağışı

İlim yuvalarımızda ve ülke genelinde gıda ihtiyacı çeken kişiler için aşevi hizmetlerimize destek olabilirsiniz.

Donation Total: ₺50,00

Yapılan işlemleri kişinin kendi rızası üzeri yapıldığı onay verilecek beyanı geçerli kılınmıştır. Burada ki bilgileri talebiniz üzerine kaldırma isteğinde bulunmak için bir aşağıda ki formu kullanabilirsiniz.

Sadaka Malı Eksiltmez

Kuran’da cömertliğin faziletine güçlü bir vurgu yapılır ve cimrilikten kaçınmayı ise şiddetle tavsiye eder. Bir ayette müminler, pişmanlık ve kınanmaya yol açabilecek aşırı cimrilik yapmamaya teşvik edilmektedir. İslam’da sadaka kavramı, Müslümanlar tarafından servetleri üzerinden ödenen bir vergi türü olan zekâtın zorunlu olarak ödenmesi gibi çeşitli verme biçimlerini kapsayan geniş bir kavramdır. Diğer hayır türleri, ihtiyaç sahibine zorunluluk veya zaruret duygusuyla, tövbe veya dini bir yasağı çiğnediği için kefaret olarak vermeyi içerebilir.

İlim kurumlarının, camilerin ve diğer hayır kurumlarının desteklenmesi ve ihtiyaç sahiplerine yardım amacıyla da sadaka verilebilir. İslam’da sadaka verme eylemi, Allah’ın rızasını aramanın ve kişinin inancını göstermenin bir yolu olarak görülür.